GÜZELLİĞİN PORTRESİ

Güzelliğin Portresi filmi Umut Turagay’ın yönettiği, baş rollerini Burçin Terzioğlu ve Birkan Sokullu’nun paylaştığı Türk yapımı gerilim ve dram filmi.

Filmin konusu, yıllardır babası ile görüşmeyen Nisan, aldığı acı ölüm haberi üzerine eşi ve kızıyla babasının evine gider. Kaçarak ayrıldığı evine bu durum üzerine geri dönen Nisan, kurtulduğunu düşündüğü geçmişiyle tekrardan yüzleşmesi üzerine acısını bile yaşayamaz.Bu yüzleşmede babası ile ilgili gizemleri çözerken, ailesini de korumak zorundadır. 

Öncelikle gerilim filmi sevenler için tavsiye edebileceğim bir film. Filmin girişinde dahi tüylerim diken diken oldu. Oyuncu kadrosu gayet başarılı ve performansları gayet iyiydi. Senarist çok güzel bir ters köşe yaparak izleyiciyi şok etmeyi başarıyor açıkçası. Filmi bir kez daha izlesem yine aynı heyecanla izleyip tekrardan gerileceğime eminim.

Filmde beni etkileyen birçok sahne var ama başarılı bulup en çok etkilendiğim sahne Özgür’ün, kızı Alin’i  baltayla öldürmek için takip ederken, kızının gösterdiği performans. O sahnenin kaç kez tekrarlandığını tahmin bile edemem belki ama benim gördüğüm sahne de gerçekten başarılı. Saçma gelen sahne ise Nisan’ın ve Oktay’ın aldıkları yaralara rağmen hala daha yürüyebiliyor olması ve birbirlerini taşıyabilmesiydi, gelen kanamaların bir süre sonra durması vs. biraz saçmaydı. Bunun dışında dediğim gibi beğendiğim bir film oldu. 

Yayınlayan

Yaren Paşayiğitler

Pek kendimden bahsedemem aslında ve sanırım en zorlandığım kısım budur. Kendimi tanıtmak, kim olduğumu söylemek, hakkımda bilgi vermek vs... Belki bu sefer başarabilirim, ne dersiniz? Ben Yaren Paşayiğitler, 21 yaşındayım. Medya ve İletişim bölümünden mezun, blogger olma yolunda ilerleyen birisiyim. Bu sitede olma sebebim, hem kafamdaki düşünceleri makaleye dönüştürmek hem gündem hakkında yorumlamalarda bulunmak hem de bilgi alışverişi sağlamak gibi her konuya parmak basma isteğim ve bunu sizlerle yapma arzusu. Evet benden bu kadar, sanırım başardım. Kim olduğum hakkında az çok fikir sahibi olduğunuzu düşünüyorum ama şunu söylemeliyim ki beni tanımak istiyorsanız yazılarımı okumalısınız.

Yorum bırakın